Ribas do Sil, la cuina gallega casolana aterra al carrer Major de Parets

c. Major 32-34 Parets. Tel 782 51 90

Un dels atractius de Galícia és la seva reputada i variada gastronomia basada en productes del mar i de la terra, vegetals i animals i de les excel·lents elaboracions que d'aquests saben fer els cuiners i cuineres gallegues. Ningú pot visitar Galícia sense tastar el Pulpo á feira, el lacón con grelos, una mariscada, els pementos de padrón, un "xuletón" o tastar l'Orujo o qualsevol dels reputats vins locals (Ribeiro, Albariño, Godello, Mencia...), el pastís de Santiago...
Tota aquesta tradició gastronòmica, tots aquests productes es podran gaudir a partir d'aquest dijous a Parets del Vallès. Al carrer Major, 32, en ple centre, obre les portes el restaurant Ribas do Sil que fa bandera de la cuina tradicional gallega.
La cuina casolana del Ribas do Sil es podrà tastar, de dilluns a divendres, gràcies a un menú de 10,50 euros que inclou dos plats més postres i beguda.

A la carta disponible cada dia s'hi pot trobar els plats emblemàtics de la cuina gallega com el marisc, el lacón con grelos o l'extraordinària carn de bou de les muntanyes del nord-oest peninsular, moltes tapes, Caldo gallec, el pop, les Zorzas,... Cal assenyalar que molts dels plats que se serveixen, prou coneguts, s'elaboren amb receptes pròpies. El popular "lacón", per exemple, cobra un nou gust pels paladars perque al Ribas do Sil l'ofereixen rostit.
Al restaurant també hi ha una àmplia selecció de formatges locals, vins gallecs de diverses denominacions (Ribeiro, Albariño, Godello, Mencia...), amanides... i, Orujo de producció casolana.
Al Ribas do Sil també tenen molta cura en la selecció de les matèries primeres, ja que les carns, l'orujo, les patates, entre altres productes, procedeixen directament de Galícia. No així, el marisc que es compra fresc a les llotges catalanes.
El nou restaurant Gallec de Parets ocupa un espaiós local que ha estat completament reformat i que disposa de sales grans per grups – a qui s'ofereix menús especials- i una àmplia terrassa interior.

Per reserves trucar al 93 782 51 90 o per WhatsApp al 681 243 483

Obert de dilluns a dissabte de 8 a 16 hores i els dijous, divendres i dissabte, de 8 a 16 i de 20 a 24h. Diumenge tancat.

Edicions locals