La història d'una noia de Mollet a qui roben l'ordinador amb un treball de fi de grau es fa viral a les xarxes

La Laura Villar Mas, una estudiant d'enginyeria biomèdica, de Mollet ha estat protagonista d'una història que s'ha difós en les xarxes socials fins a fer-viral. La jove de Mollet va ser víctima aquest dimarts d'un robatori en el seu cotxe: li van trencar els vidres i es van emportar una motxilla amb el seu ordinador portàtil. Més enllà dels danys materials amb l'ordinador també li van robar el treball de fi de grau que preparava i que ha de lliurar d'aquí a menys de dues setmanes. Mesos de feina esvaïts en un moment. I no té còpia de seguretat, només una versió antiga i incompleta, a la qual li falten 50 pàgines.

La Laura va publicar aquest dimarts el cas a Twitter, fent una crida d'atenció a diferents mitjans i personalitat, i immediatament s'han multiplicat els retuits i les respostes. La víctima ha explicat que el cotxe el van destrossar mentre estava aparcat a les rodalies del Campus Diagonal de la UPC, molt proper al barri de la Mina. En posar la denúncia, s'ha trobat amb l'obstacle que no disposava del número de sèrie de l'ordinador, de manera que es complica la recuperació.

L'acció de les xarxes no ha estat en va i gràcies a aquesta, la interessada explicava que havia aconseguit recuperar la motxilla amb totes les seves pertinences, totes menys l'ordinador.

Edicions locals