Condemnat el representant d'Al Huda per amenaces als professionals de Vallès Visió

Monràs expressa el seu rebuig a l'actitud del representant de la comunitat islàmica i anuncia una denúncia per amenaces a una funcionària

El representant de la comunitat islàmica Al Huda ha estat condemnat pel Jutjat de Mollet a pagar una multa per unes amenaces als treballadors de Vallès Visió, segons ha informat avui el canal del Baix Vallès.

Segons ha informat aquest mitjà, Ahmed Balghouch va trucar al periodista que havia confeccionat una informació sobre el conflicte que la comunitat té amb l'Ajuntament de Mollet pels permisos del local de la comunitat a l'avinguda Badalona. "Li va expressar el seu disgust pel plantejament de la notícia i el va amenaçar de trencar la càmera a qualsevol treballador de Vallès Visió", s'explica. En la sentència el jutge argumenta que els mitjans de comunicació poden enfocar les informacions com els sembli convenient i que no es pot pretendre que difonguin només el que ens convé, i que l'amenaça, reconeguda pel denunciat en el judici, pot afectar el normal funcionament de l'emissora i va en contra de la llibertat d'informació.


El president del consorci de Televisió i alcalde de Mollet Josep Monràs ha expressat el seu rebuig a l'actitud del representant de la comunitat Islàmica i ha anunciat, per altra banda, que aquesta mateixa setmana l'Ajuntament portarà davant la fiscalia les amenaces del representant de Al Huda a una funcionària de l'Ajuntament que tramitava la sol·licitud del permís d'obres per al local.


Segons informa Vallès Visió la informació que va provocar les amenaces contra els seus professionals recollien la denúncia de l'Al Huda contra l'Ajuntament per no haver-los donat encara la llicència d'obres del local, i també s'explicava que la comunitat islàmica demanava als fidels a través del seu Facebook aportacions per poder acabar de pagar la "Casa de Déu" o "Mesquita" del carrer Badalona.

Aquesta petició és contradictòria amb el fet que el permís d'obres s'ha demanat per adequar el local per fer-hi activitats socioculturals. L’Ajuntament de Mollet sempre ha deixat clar que el planejament no permet construir centres de culte a l’Avinguda Badalona i va oferir una permuta per un local alternatiu al Calderí per poder acollir aquesta activitat.

Edicions locals