El Club Muntanyenc Mollet organitzarà aquest 2018 moltes activitats per celebrar el seu 75è aniversari

El Club Muntanyenc Mollet ha presentat el seguit d’activitats que durà a terme al llarg d’aquest 2018 coincidint amb la celebració del seu 75è aniversari. El primer acte commemoratiu serà el proper 3 de juny coincidint amb la Festa de l’Esport al Carrer amb el muntatge d’un rocòdrom.

 

El president de l’entitat, Alexandre Castelltort, ha volgut destacar “l’ascens que farem l’1 de juliol al Montsent de Pallars. Una experiència que per nosaltres serà especialment emotiva, ja que coincidirà amb el cim número cent de l’entitat”.

 

Per l’alcalde de Mollet i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, “cal posar en valor no només la feina quotidiana i altruista dels membres d’una de les entitats més representatives de Mollet, sinó també la pedagogia que fan per gaudir, valorar i respectar l’entorn natural potenciant l’activitat física i les relacions humanes”.    

 

Per celebrar aquest 75è aniversari, fins al desembre d’aquest any, el Club Muntanyenc ha organitzat un seguit d’activitats com ara una pujada al Cim de Bastiments on l’entitat hi va celebrar el seu 50è aniversari i diferents sortides a la Val d’Aran o a la Mola.

 

Així mateix, del 5 al 20 de desembre, el Centre Cultural La Marineta, acollirà una exposició dels 75 anys del Club.

Edicions locals