L'Escola Sant Jordi de Mollet estrena el nou espai esportiu de la ciutat

Ja ha finalitzat la primera fase del projecte de condicionament del pati esportiu que s’està duent a terme al Sant Jordi. Aquesta primera etapa ha consistit en la remodelació del paviment i la renovació del clavegueram, dels serveis d’aigua i llum, entre d’altres, així com la instal·lació de porteries i cistelles noves.

Del nou equipament se’n beneficiarà la mateixa escola i també la ciutat, ja que, tal i com ha explicat la regidora d’Obres i Infraestructures, Mireia Dionisió, “es tracta d’un espai independent del centre, el que ens permet que se’n beneficiï la pròpia escola i alhora també sigui un espai públic d’ús per a tota la ciutat, principalment per les nostres entitats esportives”.

El pressupost d’aquesta primera fase ha estat d’aproximadament 250.000 euros i ha tingut un temps d’execució de 4 mesos.

Des de l’Escola, el seu director, Juan José  Baños, ha revelat que “després de parlar-ho amb l’Ajuntament, hem decidit fer un concurs entre tots els nostres alumnes per tal de trobar un nom per aquest nou equipament”. 

A partir de demà mateix, els 438 alumnes de l’escola ja podran utilitzar la nova pista.

Aquesta obra forma part d’un projecte més ampli composat, a més, per les següents fases: la instal·lació de vestidors nous, la modificació dels accessos i la tanca perimetral i la col·locació d’una coberta amb grades noves.

Edicions locals