400 alumnes participen en la sisena Fira de Cooperatives de Mollet

Els alumnes de 5è de sis escoles locals van vendre els productes creats per les seves cooperatives

Aquest dimarts, 29 de maig, més de 400 alumnes de 5è de primària de Mollet del Vallès, així com el seu professorat, van sortir al carrer per participar en la sisena edició de la Fira de Cooperatives que es va dur a terme a la Rambla Balmes, just davant de l'IES Aiguaviva.

Durant la fira, un any més, els nois i noies de 5è de sis escoles van posar a la venda els productes creats per les seves cooperatives.

Aquesta és la penúltima fase del projecte de creació d'una cooperativa, treball que porten realitzant durant tot el curs les escoles que hi han participat.

Aquest any també hi han participat sis escoles: el Col·legi Lestonnac, l'Agrupació Escolar Anselm Clavé, el Centre d'Estudis Mollet l'Escola Sant Gervasi, l'Escola el Bosc i l'Escola Montseny.

L'Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l'Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO), dóna suport a aquesta iniciativa i fomenta la transmissió dels valors de l'emprenedoria als alumnes de les escoles de la ciutat mitjançant els programes Cultura emprenedora a l'escola (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona, i Aprendre a Emprendre, impulsat per l'Ajuntament de Mollet.

 

Edicions locals