Mollet serà subseu dels World Roller Games Barcelona 2019

L’alcalde de Mollet del Vallès i membre del Comitè Territorial dels World Roller Games, Josep Monràs, ha explicat que la ciutat acollirà el campionat júnior d’Hoquei en Línia entre el 29 de juny i el 6 de juliol al pavelló de la Riera Seca.

Mollet del Vallès serà una de les subseus dels World Roller Games que tindran lloc a Barcelona del 5 al 14 de juliol de 2019. Concretament, la ciutat acollirà el campionat júnior d’Hoquei en Línia: el dia 29 de juny es faran els entrenaments; del 30 de juny al 4 de juliol se celebraran les competicions, i els dies 5 i 6 de juliol, les finals.

Precisament ahir es va constituir el Comitè Territorial dels World Roller Games Barcelona 2019 a la Diputació de Barcelona. Hi van participar representants de la Federació Catalana de Patinatge, de la Diputació de Barcelona, de la Generalitat i de diversos ajuntaments com el de Mollet del Vallès, amb l’alcalde Josep Monràs.

Monràs ha comentat que Mollet serà subseu de la competició perquè la Federació Catalana de Patinatge “ha valorat tot el moviment esportiu que tenim a la ciutat” i ha recordat que “venim de ser Ciutat Europea de l’Esport i que per tant, tenim un bagatge de molts anys en la promoció de l’esport i de l’esport de base”.

Com uns Jocs Olímpics

Els World Roller Games són el major esdeveniment mundial que agrupa els campionats de totes les disciplines de roller sports com Scooter, Patinatge Artístic o Skateboard i són classificatoris per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Catorze localitats de l’entorn de Barcelona, com Mollet del Vallès, seran subseus esportives o ciutats on s’hi faran exhibicions. En aquesta competició hi participaran 6.000 esportistes de 117 països i més d’un miler de voluntaris.

Mollet del Vallès ja va ser subseu de tir olímpic durant els Jocs Olímpics de Barcelona 1992.

 

Edicions locals