Jordi Gallardo, nou tècnic del CF Mollet UE

Jordi Gallardo és el nou entrenador del CF Mollet UE. El nou tècnic supleix la marxa de la dupla d’Alberto Manga i manu Viale després d’acabar la temporada 2017-2018. Gallardo té com objectiu armar un nou primer equip molletà per a la Segona Catalana i recuperar la categoria perduda, Primera Catalana.

Gallardo ja s’ha posat a treballar en la confecció de la plantilla 2018-2018 i en primer lloc està estudiant les opcions de renovació de jugadors del primer equip i els que puguin pujar del juvenil A, de la Lliga Nacional. “Volem un equip d’entre 18 i 20 jugadors del primer equip perquè tenim un juvenil estatal que ens pot reforçar si el necessitem. És absurd anar a buscar jugadors de fora quan podem reforçar l’equip amb nois de la casa, a més, la idea és que s’incorporin ja entre 4 i 5 juvenils del Lliga Nacional que han acabat l’etapa formativa. Volem treballar juntament amb el juvenil perquè crec que és la base del futur del club”, admet al web del club Jordi Gallardo.

Aquesta temporada Jordi Gallardo formava part del cos tècnic del San Juan de Montcada, de la Primera Catalana, que va assolir la permanència. Anteriorment havia format part d’altres equips de la Primera Catalana com ara El Masnou o Poble Sec.

Edicions locals