Els usuaris d’urgències de l’Hospital de Mollet disposaran de 3 hores gratuïtes de zona blava

A partir del dilluns 18 de juny, els usuaris del servei d’urgències de l’Hospital de Mollet podran gaudir de 3 hores gratuïtes de zona blava. Amb aquesta proposta, presentada aquest dimarts al vespre a la Taula de Mobilitat, l’Ajuntament incrementa les bonificacions que ja duia a terme en aquest àmbit.

Per tal de poder gaudir d’aquesta bonificació, que ha estat treballada des de la regidoria de Mobilitat i coordinada amb la Fundació Sanitària Mollet (FSM), els usuaris del servei d’urgències de l’Hospital de Mollet només hauran de col·locar en un lloc visible al vehicle una còpia del tiquet que proporciona el servei d’urgències en el moment de l’ingrés.

Aquesta és una de les propostes que es va presentar aquest dimarts al vespre a la Taula de Mobilitat en la qual també s’han tractat altres temes com per exemple els inicis dels treballs tècnics per l’ampliació del carril bici a la ciutat o la modificació de l’ordenança d’aparcament per tal d’incorporar aspectes de seguretat i propostes suggerides pel Síndic Personer.

A més de la possibilitat de gaudir de 3 hores gratuïtes de zona blava a l’Hospital de Mollet, l’Ajuntament segueix amb les bonificacions per aparcar a la zona blava de la ciutat. Els adhesius de la campanya 2018-2019 estaran disponibles a partir del proper dilluns 11 de juny.

Des de fa set anys, l’Ajuntament bonifica amb 15 minuts d’aparcament gratis als ciutadans que paguen l’Impost de Vehicles a Mollet. L’any 2016, la iniciativa es va ampliar a 30 minuts gratis per als residents que segueixen pagant aquest impost a la ciutat i que, a més a més, al llarg de l’any no han rebut cap multa d’estacionament al municipi. Si s’ha estat sancionat, la bonificació de 15 continua vigent igualment.

Els adhesius de la zona blava de la temporada 2018-2019 es podran recollir a l’Ajuntament de Mollet, al Centre Cultural La Marineta o al Centre Cívic de Can Borrell. Només cal ensenyar el DNI i el comprovant de pagament del rebut de l’Impost de Vehicles de l’any 2018.

 

Edicions locals