Mollet acull diumenge el Campionat de Catalunya Màster d’Atletisme 2018

La pista municipal d’atletisme La Pedra Salvadora de Mollet acollirà aquest diumenge el Campionat de Catalunya Màster a l’Aire Lliure amb la participació de més de 500 atletes veterans i veteranes majors de 35 anys. La delegació molletana estarà formada per una vintena d’atletes que competiran en deu disciplines diferents.

El campionat consta de 20 proves en les que hi participaran prop de 500 atletes, entre ells una vintena del Club Atlètic Mollet, que per primera vegada, presentarà 3 equips de relleus de 4x400 en categories de 35, 40 i 45 anys.    

Durant la presentació del campionat, el vicepresident primer de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Mª Antentas, ha volgut agrair “al Club Atlètic Mollet i a l’Ajuntament acollir un any més un campionat que no és gens fàcil d’organitzar”. Antentas ha afegit que “enguany el campionat pren encara més transcendència, ja que és previ al campionat d’Espanya i del Món, amb la qual cosa els atletes voldran tastar el seu estat de forma”.

Des del Club Atlètic Mollet, el seu president Joan Ollé, ha destacat que “tot i que la nostra prioritat es formar gent jove, també es important tenir en compte als veterans de la nostra ciutat animant-los a fer esport, i si és atletisme, millor”.

Per l’alcalde de Mollet i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, “és important reconèixer al Club Atlètic Mollet la seva capacitat per organitzar esdeveniments d’aquest tipus i agrair a la Federació la seva confiança per decidir que, un any més, Mollet sigui la seu del Campionat de Catalunya”.

Al marge “d’agrair també als voluntaris i voluntàries la seva feina desinteressada per tirar endavant aquest repte” Monràs ha volgut tenir “un record pel molletà Alfons Folguera qui malgrat la seva discapacitat física va fer tot el possible perquè l’atletisme seguís viu a la nostra ciutat”

 

 

Edicions locals