Picocos, primeres marques de moda infantil

Av. Rivoli, 17 Tel 93 806 56 44

Mollet té des de fa uns dies un nou establiment de moda infantil. Es tracta del Picocos, de l'Avinguda Rívoli que disposa d'una selecció de peces de roba i calçat de primeres marques per a nens i nenes fins a 12 anys com Boboli, Ralph Lauren, Napapijri, Tuctuc, Diesel, Biomecanics, Garvalin...


En l'apartat de calçat, la botiga disposa de la més àmplia selecció de Biomecanics, una marca que no només confecciona les seves sabates amb materials naturals com la pell sinó que garanteix que aquests estan lliure de productes tòxics com el níquel o el crom.


Es tracta d'un calçat anatòmicament estudiat pel creixement dels nens i per facilitar-los el pas de gatejar a caminar. Les sabates de Biomecanics, dissenyades a València, tenen la garantia de la Asociación Española de Pediatría.


El mateix fabricant de Biomecanics també ofereix la marca Garvalin que destaca pel disseny modern de les seves creacions.
A la botiga de roba infantil Picocos també trobaràs una zona d'Outlet amb descomptes del 50% del preu original i un apartat dedicat a la roba premamà.

Més informació a seu Facebook

Edicions locals