NVA Reformes, obres integrals i renovació d'espais adaptades al seu pressupost

Rambla Pompeu Fabra, 57 Tel. 93 010 43 37

NVA Reformes disposa d'un equip jove, dinàmic i professional amb experiència en diferents àmbits i per aquest motiu pot executar des d'una renovació d'espais en la seva llar o empresa fins a una reforma integral... Tot sense que el client s'hagi de preocupar per res. Oblidis de tot, de contractar fusters, llauners, paletes... Ells s'ocupen de tot des de la planificació i dibuix de la reforma fins a l'entrega final. El client només haurà de triar entre una àmplia gamma de materials i acabats que li oferiran els professionals de NVA Reformes.

A NVA Reformes realitzen obres integrals de tot tipus, a tot tipus de preu, adaptant-se al pressupost disponible de forma que podem realitzar obres barates, sense deixar de banda la qualitat de l'obra.

NVA Reformes és una empresa de Mollet, però fan obres integrals per tot Catalunya de pisos, oficines, botigues, pàrquings, cases...

Si està pensant a donar un aire nou a un espai de casa seva, demani un pressupost sense cap compromís. O, simplement, visiti'ls... A NVA Reformes l'atendran amb la màxima professionalitat i podrà conèixer les seves obres ja finalitzades, i també la seva forma de treballar. Podrà veure que reformen pisos o executen cuines modernes, banys amb personalitat pròpia i amb totes les prestacions que calen per fer d'aquests espais un lloc més còmode.

 

Edicions locals