Ara Mollet ERC tria el cap de llista a les municipals en unes primàries

Ara Mollet ERC ha iniciat el procés per designar el cap de llista a les eleccions municipals. El candidat a alcalde s'elegirà el dia 21 de juny en unes primàries en les quals podran participar unes 250 persones. D'entrada l'executiva del partit ha presentat la candidatura d'Oriol López, l'actual portaveu del grup municipal. Per ara és l'únic candidat.
La candidatura es va aprovar en una reunió de l'executiva local del dissabte on aquesta es va ampliar i renovar. La composició actual és Albert Biescas (president), Txell Humbert (organització i barris), EmilioCorrea (comunicació), Agnès Galdón (dona i igualtat), Alfred Burgueño (logística), Dídac Pérez (finances), Marta Vilaret (política municipal), Marina Planellas (Joves), Baptista Silanes (fòrum sindical), Ubald Pérez (nova ciutadania), Adolf Sanromà (entitats), Joan Alcarria i Adrià Belis (adjunts a presidència i organització), Carles Pérez i Vicenç Compte (vocals), Josep Amaya (regidor i vocal) i Oriol López (portaveu del grup municipal i conseller nacional).

A la roda de premsa del dimarts també es va explicar que a la tardor es farà una conferència municipalista on es tractarà el programa per les municipals i va anunciar la posada en marxa a Mollet de set seccions de barri, que funcionaran de forma autònoma. Les seccions es va explicar, són possible gràcies al creixement en militants i amics que ha experimentat la formació i que es va xifrar en un 20%, per sobre del creixement del Vallès Oriental i Catalunya.

Albert Biescas també es va explicar que la formació estava ja treballant per sumar de cara a les municipals amb altres forces i que amb aquest objectiu estaven mantenint converses amb la CUP.

Edicions locals