Alumnes de l'Escola Sant Gervasi porten a terme el blog Els Nostres Mestres que ha tingut la Moto a Mollet de protagonista

La cinquena edició d'Els nostres mestres, la memòria de la nostra ciutat, dedicada al món de la Moto a Mollet es va presentar el dimecres 6 de juny al Mercat Vell.

El blog Els nostres mestres, la memòria de la nostra ciutat busca valorar l'experiència, els coneixements i la memòria dels representants de les generacions més grans de Mollet.

Un total de 120 alumnes de quart d'ESO de l'Escola Sant Gervasi, des de la tardor passada i fins ara, han estat en contacte i han entrevistat 16 Mestres, persones grans de la localitat i de fora de Mollet, tots ells i elles amb algun tipus de contacte amb el sector de la moto, com són: Joaquim Santacreu, M. Rosa Andrés, Joan Castellón, Joan Iglesias, Josep Bermúdez, Josep Isern, MarianoVillaescusa, Montserrat Abril, Pere Pi, RamónFarré, Tomàs Domingo, Basili Escuin, Josep Travé, Alejandro Llobet, Josep Sandoval i Toni Palau.

Les entrevistes queden recollides, en forma de vídeos, al blog elsnostresmestres.wordpress.com. Cada edició ha tractat una temàtica diferent com La cultura i el lleure a Mollet entre els anys 40 i 60; el Sector tèxtil a Mollet; L'aigua a Mollet; el Carnaval de Mollet, i enguany El món de la moto a Mollet.

Aquest projecte està impulsat per la regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Mollet i compta amb la col·laboració del Centre d'Estudis Molletans, l'Institut Municipal d'Educació, el departament de Cultura, el Servei de Normalització Lingüística, la Biblioteca municipal, el Museu Abelló, Ràdio Mollet i Vallès Visió.

A la presentació hi assistiren els joves de l'Escola Sant Gervasi que han participat en el projecte, juntament amb els seus professors i la direcció del centre; els 16 Mestres de la present edició; els professors, alumnes i Mestres que van participar en les quatre edicions anteriors; Raúl Broto, regidor d'Educació, i la regidora de Gent Gran, AnaMaría Díaz.

Els nostres mestres, la memòria històrica de la ciutat ha estat inclòs al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP) de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals.

Edicions locals