18 joves de tota la comarca han rebut oficialment les beques d’anglès Cambridge School per al curs 18-19

L’acte oficial de lliurament de beques ha tingut lloc el dijous 7 de juny al GRA Jove de Granollers, amb la presència dels alumnes becats i familiars, professors dels instituts, Cambridge School i personalitats dels diferents ajuntaments, com l’Il·lm. Alcalde de Granollers, Josep Mayoral, la regidora d’Ensenyament de La Roca, Roser Moreno; el regidor de Joventut i Ensenyament de Granollers, Francesc Arolas; el regidor d’Educació, Cultura i Joventut de Parets, Miquel Pérez; l’alcaldessa de Vilanova de Vallès, Yolanda Lorenzo i el regidor d’Ensenyament, Sergi Ruiz; la cap de l’Àrea d’Ensenyament de La Garriga, Beatriu Pérez i la regidora d’Ensenyament, Meritxell Coma.

Es tracta de la segona edició de beques d’anglès de Cambridge School, després de l’èxit de l’any passat, en què 18 alumnes també van ser becats. “Aquest primer any de beques ha estat una experiència molt positiva tant per als alumnes com per a nosaltres i estem molt decidits a seguir endavant per poder continuar ajudant a alumnes que tenen molta motivació i capacitats per preparar-se per al seu futur”, són les paraules de Sarah Edge, directora general de Cambridge School.

Per la seva banda, l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha parlat de la relació estreta de col·laboració que amb el temps s’ha anat gestant entre l’Ajuntament i Cambridge School per tal de contribuir al bé de la ciutat i la comarca en general.

Aquest és el llistat d’alumnes becats per al proper curs:

GRANOLLERS 

Institut Antoni Cumella – Angelica Cuenca

Institut Carles Vallbona – Irina Abad

Institut Celestí Bellera – Asthree Samashley

Institut Escola Municipal de Treball – Judit Oller

CARDEDEU

Institut Pla Marcel – Jair Mateo Nova

Institut Manel Raspall – Agnès Gutiérrez

Institut El Sui – Alicia Pozo

MOLLET

Institut Vicenç Plantada – Ikram Belfaqyh

Institut de Mollet del Vallès – Islame Bachiri

Institut Gallecs – desert

Institut Aiguaviva – Laura Arasil

CALDES

Institut Manolo Hugué - Valeria Barba

LA ROCA

Institut La Roca – Isabel Melero

LA GARRIGA

Institut Vil·la Romana – desert

Institut Manuel Blancafort – Mariam Huertas

PARETS

Institut Torre Malla – Ariadna Garcia

Institut La Sínia – Celia Cornejero

SANT CELONI

Institut Baix Montseny – Ainoha Medina

Institut Tordera – Marc Guillén Ruiz

VILANOVA

Institut Vilanova – Júlia Barquero

Les beques Cambridge School  tenen per objectiu donar un impuls a l’anglès en alumnes que compleixen un perfil de motivació per aprendre però que no poden accedir a un ensenyament privat de la llengua. Consisteixen en un any sencer de curs (de setembre a juny) en qualsevol de les 9 escoles de Cambridge School i inclouen la gratuïtat de la matrícula, la totalitat del cost de tot el curs i el pagament dels llibres del curs, arribant a un import aproximat total de 1100€ per beca.

Edicions locals