Cinc cares noves del CF Mollet UE de Jordi Gallardo

El club presenta cinc cares noves i renova el defensa Christian Gómez

El CF Mollet UE ha començat a confeccionar la plantilla de la temporada 2018-2019 a la Segona Catalana amb cinc cares noves amb el fitxatge de tres jugadors i dos que pugen del juvenil A, de la Lliga Nacional. L’equip de Jordi Gallardo es reforça amb els defenses Quim Ruiz Zorita i Marc Gràcia; al migcamp, Martí Garcia; i a la davantera, Marçal Boira i Cadmo Buenache.

Els tres fitxatges que ja s’han provat la samarreta blanc-i-vermella al camp del Germans Gonzalvo són els defenses Quim Ruiz Zorita i Marc Gràcia. Quim Ruiz, central de 28 anys, que també fa tasques de coordinador de futbol 11, prové del Caldes, de la Segona Catalana, i anteriorment havia estat jugador del primer equip molletà; mentre que Gràcia, de 28 anys, pot jugar de central o lateral esquerre, procedeix del San Juan de Montcada, de la Primera Catalana, on va coincidir amb l’actual tècnic molletà. El tercer fitxatges és el davanter Cadmo Buenache, de 31 anys i procedent del Ripollet. Juga de davanter i compta amb una llarga trajectòria amb equips de renom com ara Martinenc, Terrassa o Cerdanyola.

Els dos juvenils que pugen al primer equip molletà són el migcampista Martí Garcia i el l’extrem esquerra Marçal Boira. A més, el club ha informat que ha renovat el lateral dret Christian Gómez.

Jordi Gallardo segueix confeccionant la nova plantilla del CF Mollet UE en una que “encara és molt gran però esperem trobar els jugadors que millor encaixin amb la nostra idea de joc, i confiem fer un bloc que compagini joventut, sobretot amb jugadors de la casa, i experiència, amb jugadors que puguin ajudar als joves en el que necessitin”, admet el tècnic molletà.

Edicions locals