El pilot molletà de 14 anys Andreas Pérez ha mort aquest matí a causa de l'accident que va patir ahir al Circuit de Montmeló

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha fet públic aquest matí una nota informativa on comunica i lamenta la mort del jove pilot de Mollet, Andreas Pérez Manresa.

AndresPéerez, de 14 anys, va patir ahir diumenge un accident durant la cursa del Moto3™WorldChampionship de la quarta cita del FIMCEV Repsol al Circuit de Barcelona-Catalunya.

L'incident va tenir lloc diumenge durant la segona màniga de la categoria de Moto3™, mostrant-se immediatament la bandera vermella. El pilot va rebre atenció mèdica a la pista abans de ser traslladat en helicòpter a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

Malgrat els grans esforços del personal mèdic del Circuit i posteriorment del personal mèdic de l'hospital, Pérez no ha pogut superar les greus ferides i ha perdut la vida aquest dilluns al matí.

Pérez havia estat un pilot destacat a l'European Talent Cup 2017, amb dues victòries i diversos podis, finalitzant la temporada en quarta posició. El 2018, havia ascendit al Moto3™ Junior WorldChampionship, competint amb l'equip RealeAvintiaAcademyteam.

La FIM, Dorna, la RFME i el Circuit de Barcelona-Catalunya transmeten el seu més sentit condol a la família, amics i equip de Pérez.

Edicions locals