El CF Mollet UE suma set jugadors més a la plantilla 2018-2019

La feina als despatxos del CF Mollet UE segueix intensa per tal de preparar la plantilla que lluitarà per l'ascens a la Primera Catalana la campanya 2018-2019. Per aquest motiu, aquesta semana el tècnic Jordi Gallardo ha fitxat fins a tres jugadors, ha renovat tres més i ha pujat un del juvenil A, de la Lliga Nacional. En total set jugadors més que se sumen a la pantilla de la Segona Catalana.

Els nous jugadors que ja vesteixen la samarreta blanc-i-vermella són els defenses Sergi Rueda, de 41 anys sent un rodamons del futbol català, i Cristian Alarcón, de 22 anys i de la Montanyesa; i del davanter Omar Qanni, de 22 anys i que torna al primer equip després de formar-se en el juvenil molletà i debutar amb el primer equip. 

Pel que fa a la renovacions, el club molletà ha aconseguit que continuin jugadors rellevants com Pol Flores, a la portería, i David Castro i Brian Quijada, a la davantera. El jugador que puja del juvenil A és el migcampista Guillem Font. “Estic molt content perquè hem renovat tres jugadors importantíssims per a l’entitat com són Pol, Castro i Brian, que eren tres jugadors que volia a la plantilla sí o sí i han volgut acceptar el repte de continuar aquí", admet el tècnic, Jordi Gallardo.

El conjunt molletà encara segueix perfilant la plantilla de la Segona Catalana. La direcció esportiva preveu començar la pretemporada el 6 d'agost.

Edicions locals