Una quarantena de patinadores participen al Campionat de Barcelona B de patinatge artístic a Mollet

Una quarantena de patinadores van participar al Campionat de Barcelona, de figures obligatòries B, al pavelló Riera Seca, que va tenir lloc al llarg del cap de setmana en les categories cadet, juvenil, júnior i sènior. D’entre les patinadores van fer-ho dues del Club Patinatge Artístic Mollet, que va organitzar el campionat amb la col•laboració de la Federació Catalana de Patinatge.

Les dues patinadores molletanes van ser Laura Santos i Lucia Pascual, que van assolir quedar entre les quinze primeres classificades de la categoria juvenil. Una posició que no els va valer passar a la categoria A dels campionats de patinatge artístic. "No ha pogut ser però van competir a un gran nivell. Estem molt contents per a elles i per al club per organitzar un nou campionat”, explica el president del club molletà, José Antonio Marco.

D’altra banda, a Canet de Mar, va tenir lloc el Campionat d’Interclubs de Barcelona amb un bon grapat de patinadores del club molletà, lluitant pels podis. Van destacar en Iniciació D, Alba Garcia, segona classificada, i Xènia Navas quarta; en Iniciació B, Júlia Gutiérrez, tercera; Iniciació A, Ariadna Nebot, tercera, i Valera, quarta; i en Certificat, Iria Oliva, tercera.

Edicions locals