Malestar a Mollet pel tancament dels grups de matins del Centre de Formació d'Adults

El Departament d'Ensenyament ha decidit eliminar el grup de matins de l'itinerari de secundària del Centre de Formació d'Adults de Mollet. Sembla ser perquè les matriculacions eren insuficients. Els grups de la tarda es mantenen amb normalitat.
La decisió d'Ensenyament ha provocat malestar a la ciutat i el regidor d'Educació, Raúl Broto, ha enviat aquest dilluns una carta al Director General de Centres Públics, Josep Gonzalez, reclamant-li que el Departament d'Ensenyament rectifiqui la decisió. En aquesta carta, Broto també demana que en un futur, decisions d'aquest tipus, siguin comunicades amb antelació a l'Ajuntament per tal de no alterar la planificació educativa a Mollet.

El Grup Municipal de Ciutadans també critica la decisió de la Generalitat i pensa que "l'educació bàsica ha d'estar garantida a qualsevol edat" i que cal no oblidar que "aquells que no van tenir l'oportunitat d'estudiar de joves han de tenir-la d'adults".

L'Ajuntament recorda que la tasca del Centre de Formació d'Adults és especialment important en el marc de l'aprenentatge perquè les persones adultes millorin les seves competències i capacitats, i la decisió de suprimir un servei molt ben valorat per la ciutadania, comportarà que alguns alumnes hagin d'abandonar els seus estudis afrontant un destí incert.

Edicions locals