Jéssica Rodríguez: una paretana que ha pujat un equip a la màxima categoria del futbol femení danès

Rodríguez té 30 anys i és la primera entrenadora espanyola en aconseguir aquesta fita

Jéssica Rodríguez és una entrenadora paretana de 30 anys que ha aconseguit pujar a la màxima categoria del futbol femení danès. Ho ha fet amb el B93 de Copenhague, que és la primera vegada que aconsegueix aquesta fita. També és la primera vegada que aconsegueix aquest important objectiu una entrenadora catalana i espanyola.


Jéssica Rodríguez va fer un stage al camp municipal Josep Seguer de Parets per preparar aquest darrer tram de la temporada i finalment va aconseguir pujar superant els play-off.


Una victòria molt meritòria per a aquest equip i per a la mateixa entrenadora de Parets del Vallès, que ja tenia experiència en el futbol internacional. En declaracions als Serveis Esportius de l'emissora municipal de Parets (RAP107), l'entrenadora ha explicat que el play-off va ser molt complicat i que la celebració va ser fantàstica i emotiva. També ha explicat que a Dinamarca el futbol femení gaudeix de més respecte que en el nostre país.

La paretana és una jugadora amb experiència, havent passat per equips de renom de la lliga espanyola com l’Espanyol, però també ha estat vinculada a altres projectes esportius al Japó o la Xina. A Dinamarca, Rodríguez va aterrat de la mà del mateix director esportiu del club, Bjarke Moller. D’entre la seva experiència, Jessica Rodríguez també ha fet d'entrenadora internacional UEFA.

 

Edicions locals