CF Mollet UE i UE Molletense, en el llistat provisional del grup 4 de la Segona Catalana

La UE Molletense i el CF Mollet UE han estat enquadrats al grup 4 de la Segona Catalana. L’Àrea de Competició de la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha donat a conèixer les agrupacions provisionals dels diferents grups de Primera i Segona Catalana per a la propera temporada 2018-2019.

Molletense i Mollet, segons el llistat provisional, es veuran les cares la propera temporada 2018-2019 i lluitaran per les places d’ascens. Els rivals d’aquesta agrupació, ara per ara, són Cardedeu, Berga, Caldes de Montbui, Castellar, Folgueroles, Joanenc, Juan XXIII, Les Franqueses, Matadepera, Parets, Ripollet, Roda de Ter, Sabadell, Sabadellenca, Sallent i Vic Riuprimer.

Aquestes agrupacions, però, són provisionals. I és que, segons informa la FCF, fins que no es configuri el calendari de partits, les agrupacions es poden modificar per diversos motius, un d’ells és si es dona el cas que dos clubs es posen de mutu acord per fer un canvi de grup o bé es produeix una fusió de clubs, entre d’altres qüestions.

Edicions locals