La Policia Local de Parets estrenarà comissaria a principis de l'any 2019

Estarà situada a la zona Iveco, on també es traslladarà el Jutjat de Pau i es crearà una nova OAC

Cap al mes de març del 2019 es preveu que la comissaria de la Policia Local de Parets es traslladi a unes noves dependències situades a la zona Iveco del municipi, ubicació on actualment es troba el Mercadona, MediaMarkt i altres establiments.

El motiu del trasllat és dotar la policia d'unes instal·lacions adequades per al seu servei, més modernes i amb més espai que permetrà, entre altres coses, tenir més agents de policia. La zona on anirà instal·lada és en un local de propietat municipal ubicat en un lloc de fàcil accessibilitat tant per a la policia com per als ciutadans, ja que, en l'actualitat, les persones que volen acudir a la Policia Local en cotxe, tenen més dificultat per aparcar, situació que no es donarà en la nova comissaria a causa dels espais de pàrquing ja existents.

Actualment s'està acabant de redactar el projecte executiu i les autoritats lo​​cals han visitat comissaries d'altres municipis per obtenir idees sobre com fer la nova comissaria de Parets. Un cop aprovat el projecte, sortirà a licitació per a la creació definitiva del nou espai policial, que pot estar enllestit durant els primers mesos de l'any 2019.

"El que estem fent amb aquest trasllat és apropar la Policia Local on hi ha més població en el municipi. Cal que els ciutadans tinguin més facilitat per accedir a la Policia", ha explicat l'Alcalde de Parets, Francesc Juzgado.

A més de la Policia Local, l'Ajuntament té previst traslladar a la mateixa zona el Jutjat de Pau i obrir en aquell edifici una Oficina d'Atenció al Ciutadà.

 

Edicions locals