Mor als 57 anys l'exresponsable de Comissions Obreres a Mollet, Jose Carlos Gonzàlez Anaya

Comissions Obreres del Vallès Oriental ha informat avui de la mort del que fou responsable local a Mollet, JoseCarlosGonzàlezAnaya, conegut com a "Carlitos". Aquest, segons han informat, va morir el passat dissabte dia 23 de juny, després d'una llarga malaltia.

En "Carlitos" havia estat delegat de la seva empresa "Flint Group" a Vilanova del Vallès durant la seva vida laboral, i tanmateix, col·laborador actiu al local de Mollet del Vallès de CCOO, responsable del mateix durant vuit anys. "Era d'aquells petits lluitadors incansables sense els quals és impossible imaginar la lluita col·lectiva per una societat més justa. Sense demanar res a canvi i al seu temps lliure", expliquen des del sindicat.

El sindicalista era de Sant Boi del Llobregat, havia nascut l'any 1961, i també va ser actiu a Mollet al món del futbol i del futbol sala on va ser entrenador.

El sindicat Comissions Obreres lamenta la seva pèrdua i envia una molt forta abraçada a la seva família, companys/es i gent que el trobarà, segur, a faltar. "Se'n va una bona persona", finalitzen.

Edicions locals