Sumem Parets realitza primàries per confeccionar la llista electoral del 2019

L'actual portaveu, Casandra García, repeteix com a candidata per arribar a l'alcaldia

El partit polític local Sumem Parets, amb Casandra García com a cap de llista, ha obert un procés de primàries per escollir el candidat que es presentarà com a alcaldable en les pròximes eleccions municipals. Aquestes primàries també elaboraran la resta de candidats que aniran en la llista de Sumem Parets. Casandra García és l'actual portaveu de l'agrupació local i ha explicat que fan primàries perquè els agrada que la gent tingui poder de decisió. Cal remarcar que la formació ha obert les primàries a tothom qui vulgui participar, sigui actualment del partit o no.

Casandra García ha estat la representant de Sumem Parets durant aquesta legislatura, en la qual ha aconseguit ser la cap de l'oposició quedant en segon lloc en les darreres eleccions municipals. Després de 4 anys liderant l'oposició, García vol ara arribar a l'alcaldia amb el seu partit i deixant la porta oberta a la resta de forces d'esquerres del municipi per tal de fer un canvi en el govern municipal. Per aquest motiu ha anunciat que es presentarà a les primàries per tornar a liderar el projecte.

Casandra García és una jove paretana de 31 anys, va estudiar magisteri i es va especialitzar en Educació Física. Ha estat una figura molt activa en el món del bàsquet a Parets, ha col·laborat en l'emissora municipal RAP107FM i ha treballat com a mestra en diferents escoles de Parets, entre elles, l'escola municipal Pau Vila. Fa 4 anys que es dedica a la política municipal, des que va ser la més votada en les darreres primàries.

Edicions locals