Pau Gasol participarà a la gala de la Fundación Aíto García Reneses a Mollet

La Fundación Aíto, l’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Club Bàsquet Mollet han organitzat un acte benèfic el 5 de juliol, a les 19 h, al Mercat Vell de la ciutat, amb la presència del jugador del San Antonio Spurs de l’NBA Pau Gasol.

Durant la 1a gala benèfica es farà el II Simposi de bàsquet formatiu europeu: una visió del present i futur. Els ponents seran el jugador Pau Gasol; el director tècnic del Joventut Badalona, Jordi Martí; el director tècnic del Baloncesto Estudiantes, Willy Vilar; el general manager de l’Alba Berlín, Himar Ojeda, i el director de l’Scouting FC Barcelona, Juan Llaneza. Hi haurà parlaments de l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, del prestigiós tècnic de bàsquet, Aíto García Reneses i de l’expresident de la secció del bàsquet del FC Barcelona, Salvador Alemany.

Després del simposi hi haurà un sopar amb l’entrega de dos guardons: el premi especial concedit per la Fundació Aíto García Reneses a la trajectòria professional de més de 50 anys dedicats al bàsquet a Eduardo Portela i el premi a la trajectòria en la formació de jugadores i jugadors al Femení Sant Adrià.

Les persones que vulguin assistir a la gala poden enviar un correu electrònic a [email protected]. L’aforament és limitat.

 

Edicions locals