21 persones es formen com a conserges a Mollet i 8 troben feina

L’Ajuntament de Mollet, a través d’EMFO, ha ofert una segons edició del curs formatiu d’auxiliar de consergeria i de control d’accessos del programa SIOAS 2017. En les dues edicions, un total de 21 persones de Mollet s’hi han format i 8 ja han aconseguit feina.

L’objectiu d’aquest curs formatiu, com la resta de cursos que fa l’Ajuntament de Mollet del Vallès mitjançant l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO), és millorar l’ocupabilitat de les persones que hi participen per inserir-los al món laboral ordinari.

En aquesta segona edició del programa SIOAS, Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de persones amb diversitat funcional i/o trastorns de salut mental, hi han participat 9 usuaris dels quals 5 han trobat feina.

El SIOAS és un servei especialitzat que ofereix a les persones amb diversitat funcional i/o trastorn de salut mental que hi participen la creació d’un full de ruta o itinerari individualitzat, que consisteix a acompanyar-les en la recerca de feina.

El programa SIOAS està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i el Fons Social Europeu.

 

 

 

Edicions locals