El CF Mollet UE tanca la plantilla 2018-2019 amb nou fitxatges més

El CF Mollet UE ha tancat la plantilla 2018-2019 amb la incorporació de nou jugadors més. El tècnic Jordi Gallardo ha reforçat totes les línies del joc molletà amb l’objectiu de completar una plantilla que lluiti per l’ascens.

De la darrera tongada d’incorporacions, a la porteria hi ha Erick Ayala, de 23 anys i amb experiènciaa equips de la Tercera Divisió amb Cerdanyola o Terrassa; a la defensa s’ha reforçat amb Carlos Alberto Bacallao, de 22 anys i del Barberà Andalucía, Víctor Rodríguez, de 28 anys i amb experiència a la Primera Catalana i la Tercera Divisió, Uri Serra, de 36 anys i del Ripollet, i Sergio Montero, de 40 anys; al migcamp, Sergio González, del Mataró, i Joshua Romero, de 28 anys, quetorna al Mollet, i Juan Jimémez, de 23 anys i del Badalona; a la davantera, hi ha Ramon Fernández, de 33 anys i amb experiència a la Tercera Divisió amb Cerdanyola o Júpiter. L’entrenador molletà,

Jordi Gallardo, ha destacat que ja s’hagi tancat la plantilla. “En principi la plantilla ja està tancada, però estarem atents al mercat per si es pot millorar l’equip”, ha admès Gallardo. La pretemporada del CF mollet UE començarà el 6 d’agost.

Edicions locals