Luis Martínez deixa de ser president del CT Mollet El Calderí

Luis Martínez ha deixat de ser el president del CT Mollet ‘El Calderí’ després dels últims moviments de la directiva de l’entitat molletana. El grup majoritari d’accions del club, liderat per l’extennista professional Albert Costa, va vendre el seu paquet al lituà Donato Tamulynas, que va arribar de la mà de Carles Martínez, membre de al directiva i director del grup CMC competició, que s’entrena a les pistes del CT Mollet.

La nova directiva està formada pel nou màxim accionista i pel grup Martínez, que segueix vinculat amb el club amb Carles Martínez, com a director esportiu o Lluís Martínez, secretari del club. “Luis Martínez ha fet una gran feina, sobretot, en els anys complicats econòmicament. Ara hem fet el relleu de la presidència”, admet Lluís Martínez, tot i que Luis Martínez segueix vinculat amb el club,c oma soci, i amb la directiva, en tasques d’assessorament.

El nou president va estar vivint molts anys a Itàlia, on va conèixer a Carles Martínez. De fet, dues de les filles de Tamulynas entrenen amb el grup CMC Competició.

Edicions locals