Ara Mollet ERC demana un espai permanent de la Festa Major

El Grup Municipal d'Ara Mollet ERC MES ha presentat una moció on es demana que s'habiliti un espai permanent per la Festa Major. La moció, que es discutirà en el ple previst pel dilluns 9 de juliol es demana que l'espai permanent per les colles de Torrats i Morats serveixi tant d'espai de trobada i de magatzem d'aquestes entitats com un lloc de mostra de les particularitats i l'imagina festiu de la Festa Major de Mollet.


El grup defensa aquesta moció dient que la Festa Major d'estiu és l'activitat festiva més important que es fa la ciutat i que aquesta és possible gràcies a l'ajuntament i les entitats que hi participen, però sobretot "per la implicació, innovació i característiques úniques que aporten les colles de Morats i Torrats"


Els republicans, a més a més, recorden que ciutat amb festes similars a la de Mollet disposen d'aquests espais permanents.
Les colles de Festa Major, Torrats i Morats, disposen d'espais cedits per la ciutat al Centre Cívic l'Era per preparar les seves activitats, però des de fa temps reclamen un nou local més cèntric i que a més a més els permeti mostrar els elements de festa major de forma permanent.

Edicions locals