Un tècnic de l'Ajuntament de Mollet detingut en el marc d'una operació contra la corrupció

Un tècnic de l'Ajuntament de Mollet, la persona responsable de la contractació dels programes informàtics, ha estat detinguda aquest dimarts al matí en el marc d'una operació de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia Nacional i de la Fiscalia Anticorrupció. Sembla que hi ha altres detinguts, també tècnics d'altres ajuntaments. La investigació està dirigida pel Jutjat número 2 de Badalona, conjuntament amb la Fiscalia Anticorrupció.


A les 7.30 h d'aquest matí membres de la UDEF s'han personat a l'Ajuntament de Mollet per fer un registre i segueixen dins l'interior de la Casa Consistorial en la recerca de documentació. L'operació té el suport de tres furgonetes de la Policia Nacional que han aparcat al costat de la casa de la vila i de diversos agents.


La Policia Nacional ha posat en marxa una operació en diversos ajuntaments de Catalunya, Madrid i Castella i Lleó per la presumpta contractació irregular de serveis informàtics relacionats amb la seguretat viària. A Catalunya hi ha operacions similars en marxa també als ajuntaments de Lleida i Tiana, al Maresme i s'estan fent registres a l'empresa AplicacionesGespol, del grup Sacyr, amb seu a Barcelona.

Edicions locals