Monràs suspèn en funcions al tècnic investigat per corrupció

S'obrirà una comissió per auditar tots els contractes en els quals va intervenir aquest treballador municipal

L'Ajuntament de Mollet ha actuat amb contundència en el cas del tècnic municipal que aquest dimarts va detenir la Policia Nacional en relació a un cas de corrupció. Aquest dimecres, l'Ajuntament anunciava que ha comparegut com a part perjudicada en la causa que s'investiga i l'alcalde de Mollet, Josep Monras ha ordenat la suspensió de funcions que tenia assignades aquest tècnic municipal a l'espera de la resolució judicial.
També ha demanat als Serveis jurídics i la Secretaria municipal que obrin una comissió per tal d'auditar i analitzar tots els contractes municipals en els quals va intervenir el funcionari investigat.


Finalment, en una nota feta pública dimecres, l'Ajuntament de Mollet remarca i reitera "la legalitat de les sancions relacionades amb la mobilitat a la ciutat tal com es va informar el febrer de 2018 als diferents grups municipals a través d'un informe jurídic". "Aquest aspecte ha estat reconegut judicialment en les darreres sentències rebudes que es poden consultar al Portal de Transparència municipal", recorden.


Aquestes actuacions arriben després que el dimarts a la tarda la Junta de Portaveus fes públic un comunicat subscrit per tots els grups, excepte Ara Mollet ERC que hi va votar en contra, on es deia que "en el cas que es confirmés la realització dels fets investigats, l'Ajuntament haurà d'actuar amb contundència i prendre les mesures necessàries en defensa de la institució que representem".


L'Ajuntament de Mollet va col·laborar el dimarts en tot moment amb la Policia Nacional per tal de proporcionar tota la informació que requerien.
En relació al tècnic detingut, tant l'Ajuntament com la Junta de Portaveus van defensar la feina dels treballadors municipals i el seu dret fonamental a la presumpció d'innocència.

Edicions locals