Reconeixement de l’Ajuntament als nois de la Molletense

Aquest dilluns, 2 de juliol, l'Ajuntament de Mollet del Vallès va rebre els jugadors de tres equips de la Unión Deportiva Molletense en reconeixement a la gran temporada que han fet i que els ha portat a guanyar els seus respectius campionats de lliga. Es tracta de l'Aleví G, el Prebenjamí A i el Cadet A.
A l'acte de reconeixement van assistir l'alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l'àrea d'Esports, Josep Monràs, així com una delegació de la Molletense.

Durant l’acte, la membre de la directiva de la Molletense, Sandra Montoya, ha dit que “és un plaer oferir els nostres títols a la ciutat de la mateixa manera que també ho és formar part del teixit esportiu de Mollet”.


Josep Monràs va felicitar a tots els joves esportistes de la Molletense pels èxits esportius assolits. “Felicitar als campions, però també a les vostres famílies, pel suport i l’educació que us donen en els valors de l’esport, i, com no, als vostres entrenadors, monitors i delegats, així com a aquesta junta directiva, per la seva tasca desinteressada a l’hora de potenciar l’esport entre els nostres joves”.  L'alcalde però els va indicar que "el més important és que cada dia sigueu millors jugadors i persones". L'alcalde es va adreçar als familiars i els va dir que en aquest senti als nois no els havien de preguntar després de cada partit, si havien guanyat sinó "si s'ho havien passat bé".

Edicions locals