Lliurats els premis a l’esportivitat dels Jocs Esportius on han participat 650 escolars de Mollet

L'alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l'àrea d'Esports, Josep Monràs, va lliurar dilluns els premis a l'esportivitat en els Jocs Esportius Escolars a aquells equips que han fet valer els valors propis de l'esportivitat durant tota la temporada.

Els àrbitres i els equips participants en la competició són els que han puntuat durant totes les jornades d'acord amb uns barems com, per exemple, el joc net o el respecte entre els participants. Els premiats en aquesta edició han estat el Prebenjamí Escola Les Planes (La Llagosta), el Benjamí UFS Mollet, l'Aleví Escola Joan Abelló, l'Infantil Escola Joan Abelló i el Cadet AAVV Estació de França
En total més de 650 escolars de 66 equips han participat en l'edició d'enguany dels Jocs Esportius Escolars.

Durant l'acte d'entregat dels premis, l'alcalde Josep Monràs va recordar als joves esportistes que "aquest reconeixement que avui us fem és més important que guanyar títols. El més important que ens ofereix la pràctica esportiva és la formació en l'educació, el treball en equip i el respecte, valors que vosaltres heu posat en pràctica al llarg d'aquesta temporada".

Edicions locals