El Mollet-Molletense, el 25 de novembre i el 28 d'abril al grup 2 de la Segona Catalana

El CF Mollet UE i la UE Molletense es veuran les cares finalment al grup 2 de la Segona Catalana després que la Federació Catalana de Futbol (FCF) hagi acceptat la petició de canvi dels dos equips molletans. Ja fa unes setmanes, les dues direccions esportives van decidir canviar del grup 4 al grup 2 per motius econòmics i esportius. Aquest divendres, l’FCF ha confirmat el calendari del grup 2 amb Mollet i Molletense.

El primer duel entre els dos conjunts a la Segona Catalana tindrà lloc al camp Municipal del Germans Gonzalvo el 25 de novembre i la tornada serà el 28 d’abril al camp Municipal de la Zona Sud. La lliga començarà el cap de setmana de l’1 i 2 de setembre. El Mollet ho farà al camp del Sant Pol, la Molletense, a casa, contra el Valldoreix.

La resta d’equips del grup 2 són Besòs Baron de Viver, EF Mataró, Sant Pol, Premià, Montcada, Parc, Sarrià, Canyelles, Singuerlín, Pubilla Casas, Turó Peira, Valldoreix, Europa B, Young Talent Badalona, Unificació Llefià i Sant Andreu Atlètic.

Edicions locals