L’Ajuntament de Mollet reconeix set alumnes excel·lents

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el regidor d’Educació i Joventut, Raúl Broto, han rebut aquest migdia als estudiants que han tret les millors notes de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) i de la Formació Professional (FP) de la ciutat.

La millor puntuació de la selectivitat de Mollet ha estat per a Berta Fernández Gallego, de l’IES Vicenç Plantada, amb un 9.4, que també ha obtingut la nota més bona del Baix Vallès. Les altres alumnes són Elisabeth Llanos Pla, de l’Escola Sant Gervasi, amb un 9,2; Laura García Martínez, de l’IES Gallecs, amb un 9,1; Mireia Fortuño Ledesma, de l’IES Aiguaviva, amb un 7,70 i Clara Barranco Muntsant, de l’IES Mollet, amb un 7.30.

Pel que fa la Formació Professional, les millors notes a Mollet han estat per a Víctor Manuel Martín Carrasco, de l’IES Vicenç Plantada, amb un 8,22 al Cicle formatiu de grau superior d’animació d’activitats físiques i esportives, i per a Iván Chicón Salguero, de  l’IES Mollet, amb un 7,96 al Cicle formatiu de grau mitjà FM20 de mecanització.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha felicitat els alumnes i ha recordat que “el concepte dels valors -confiança, esforç, superació...-, són més importants que les notes i vosaltres en sou un exemple”, ha dit.

El regidor d’Educació i Joventut, Raúl Broto, ha transmès l’enhorabona de la ciutat “a uns alumnes brillants” i ha reiterat que “cal segur apostant per la Formació Professional”.

 

Edicions locals