Francesc Juzgado, alcalde de Parets, proclamat unànimament, candidat del PSC a les eleccions municipals de 2019

Dilluns al vespre, es va celebrar l'Assemblea Extraordinària on els afiliats del PSC Parets van escollir el seu candidat per a les eleccions municipals de 2019. Francesc Juzgado va estar proclamat amb el suport de tots els presents, una seixantena de persones. Juzgado va voler donar les gràcies per confiar en ell per continuar liderant el projecte de poble. Considera, que serà un honor ser el candidat socialista a les properes eleccions municipals. Te un munt d'idees i propostes per continuar millorant Parets i moltíssimes ganes de seguir fent de Parets del Vallès, un poble cada dia més amable, més solidari i més igualitari, on es viu i conviu en harmonia i amb respecte per a tothom.

En una sala d'exposicions de Can Rajoler plena en l'acte d'elecció del candidat socialista, Juzgado es va mostrar emocionat i il·lusionat per continuar liderant el projecte local socialista paretà després de poc més d'un mes com a alcalde.

A l’Assemblea hi era present en Salvador Illa, Secretari de l’Àrea d’Organització del Partit dels Socialistes de Catalunya. I opinava que Francesc Juzgado és el millor candidat a alcalde a les properes eleccions del 2019.


Juzgado ha estat acompanyat, a més de per tota l'Executiva Local, per regidores i regidors, afiliats, també el secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, així com pel primer secretari de la Federació del PSC del Vallès Oriental, Jonatan Martínez.
 

Edicions locals