L’enderroc de l’edifici contigu a El Tabaran s’iniciarà a principis de gener de 2019

 

Mollet Impulsa ha pres la decisió de procedir a l’enderrocament de la part de l’immoble del Tabaran del qual és titular i licitaran aquest enderroc a principis de setembre per tal que comenci a principis de l’any 2019, segons ha informat l'Ajuntament.

Arran de l’esfondrament que es va produir el passat mes de febrer a una part privada de l’edifici conegut popularment com El Tabaran, Mollet Impulsa, com a propietària de l’edifici que hi ha al costat, va decidir encarregar un estudi tècnic per tal de valorar el seu estat de conservació.

"Aquest estudi ha detectat la corrosió d’alguns elements estructurals metàl·lics i de fusta i també una esquerda continua i vertical en la paret mitgera esquerra de l’edifici. D’altra banda, aquest informe conclou que no es produeix una situació de ruïna tècnica, i per tant, no hi ha perill d’esfondrament", expliquen des de l'Ajuntament de Mollet.

Mollet Impulsa, a partir d'aquest estudi, ha pres la decisió de procedir a l’enderrocament de la part de l’immoble del Tabaran del qual és titular

 El govern municipal, tal i com preveuen les normes urbanístiques, explica que segueix apostant perquè en el desenvolupament de l’espai es tinguin en compte tres premisses bàsiques:

  •          El manteniment de la façana històrica de l’edifici
  •          L’existència de l’espai verd de l’antiga pista Trèvol
  •          La generació d’un nou equipament cultural El Tabaran, que haurà de tenir com a mínim uns 1.200m2 aproximadament.

 


Edicions locals