Quique Calderón, de L'Endroit, guanya l'open de Billar Americà

Quique Calderón, de L’Endroit de Mollet i veí de Castelldefels, ha guanyat la 9a edició de l'open de Billar Americà, que va tenir lloc el cap de setmana al Mercat vell. En total van participar uns 160 billaristes. Enguany es van repartir prop de 5.00 euros entre 18 premis. 

Quique Calderón va imposar-se a la final depsrés de guanyar l'última partida contra Albert Caselles, per un ajustat 6 a 5. Calderñon és campió de Catalunya i un dels referents de l'Estat. A més, és membre de l'equip de L'Endroit de Mollet en la lliga d'Amoba. "És un gran jugador que tenim el plaer de comptar a L'Endroit", va explicar el responsable del torneig, Gearrd Camp, que va remarcar "l'alt nivell del campionat amb grans jugadors, que no han arribat ni tan sols al top-4 perquè hi havia molt nivell".

Un dels jugadors que no va poder disputar les places per a la final va ser Nacho Shmidt, que havia guanyat tres dels darrers quatre tornejos i va quedar eliminat a les portes de les semifinals. Tot i que en la categoria parella escocesa va imposar-se juntament amb José Castillo. La parella va guanyar per tercer any consecutiu.

D'entre altres guardons, va destacar el campió de la categoria popular amb Xavi Martin, el millor molletà, Toni Casamartina; i el millor júnior, amb Dani González. 

Edicions locals