Torrats avança Morats en l'electrònic virtual de Festa Major

No hi ha competició sense certa polèmica. Després de completar-se la jornada clau de les proves de dilluns, Torrats avança en el marcador virtual per la mínima i guanya, ara per ara, 5 a 4 contra Morats. Tot i que aquest marcador és virtual a l'espera de les últimes proves de dimarts i encara per conèixer els punts de l'engrescada i la despertada. 

L'electrònic arriba a la jornada clau amb el resultat virtual de 5 a 4 en favor de Torrats. La jornada de dilluns va viure tres proves intenses, la darrera la polèmica, La cursa en roba interior va presentar el moment més tens amb la disputa dels metres femenins, que va ser guanyat pels Torrats. Morats va reclamar el punt perquè condideren que hi havia tres Morats i dos Torrats, entre les cinc primeres classificades. Tot i que els jutges, van determinar tres Torrats i dos Morats, tot i les queixes. 

Els altres dos punts en joc de la cursa en roba interior, adults i ninfantils, es van repartir entre les colles. 

Anteriorment, a les 19.30 h, els Morats s'han imposat a la prova de la garrinada per 2 a 1 després de guanyar en les categories femení i masculí, mentre que Torrats sumava el punt infantil. Poc abans, en l'estirada, a l'avinguda Llibertat, Torrats havia guanyat els dos punts en l'estirada del camió i cotxe infantil. 

El primer punt que ja se sabia en joc havia estat el dissabte amb la capta de sang, que havia estat en favor dels Morats. En total, 5 a 4 quan encara falten proves aquesta tarda amb el corregot infantil i l'afartada i a la nit el ball del fanalet. 

Edicions locals