Trànsit posa en marxa el nou radar de tram entre Mollet i Santa Perpètua a l'AP-7

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha posat en funcionament un nou radar de tram amb l’objectiu de reduir la velocitat excessiva o inadequada en aquest tram així com la sinistralitat. Aquests sistemes de control de la velocitat responen a les directrius fixades en el Pla Estratègic de Seguretat Viària 2014-2020 i són una eina eficaç alineada amb l’estratègia de la Visió Zero.

El radar ja funciona des del passat 13 d'agost i està ubicat en un tram a l’AP-7 entre Santa Perpètua de Mogoda i Mollet del Vallès en sentit Girona. El cinemòmetre, ubicat entre els quilòmetres 146+600 i 140+629, controlarà la velocitat al llarg d’un tram de 5,971 km de longitud. El límit màxim de velocitat permès és de 120 km/h.

Amb aquesta ampliació de 5,971 quilòmetres més de la xarxa viària catalana equipada amb dispositius de control de velocitat, ja són 134,513 els quilòmetres de la xarxa viària catalana controlats per aquest sistema de velocitat mitjana. Amb aquest nou dispositiu, funcionaran 28 radars d’aquest tipus en el conjunt de la xarxa viària catalana.

Edicions locals