La Molletense comença el curs amb una victòria per la mínima

L'equip d'Antonio Filgaira guanya amb el gol del capità poc abans del descens

Un solitari gol del capità David Sánchez Champi va ser més que suficient per sumar la primera victòria de la temporada per la Molletense contra el novell de la categoria, el Valldoreix (1-0). L'equip d'Antonio Filgaira, totalment renovat, va ser superior al visitant i va perdonar el segon gol. 

La Molletense va mostrar-se defensivament sòlida, tot i que va faltar més punteria en atac. S'estrenava Obong Samuel, que no va ser dteerminant, però va ajudar en crear espais i buscar porteria. Luis Rubiales va dominar el migcamp, fent seu el domini local. El gol va arribar en una jugada de corner quan Champi va marcar a plaer de cap, sense cap oponent. 

L'errada visitant va passar factura i a la segona part la Molletense va poder sentenciar en nombroses ocasions. En una d'elles, una jugada rocambolesca, la pilota va passejar-se fins a dues ocasions per la línia de gol, sense entrar. El Valldoreix va intentar fer l'empat a la desesperada i de poc ho aconsegeuix, però sota els pals Vincenzo va bloquejar fins a dues pilotes complicades. 

La Molletense va celebrar el xiulet final i la victòria. La propera jornada els molletans visiten el camp del Young Talent Badalona, que aquesta jornada va perdre 3 a 2 contra l'Europa B. 

Edicions locals