El Recanvis Gaudí Mollet a punt per la Lliga Nacional Catalana

El Recanvis Gaudí Mollet encetarà el proper diumenge, 9 de setembre, una nova temporada amb la disputa de la fase de grups de la Lliga Nacional Catalana d'EBA, que organitza la Federació Catalana de Bàsquet. Aquesta competició servirà al Mollet per fer un primer tast del que serà a partir del 22 de setembre la lliga regular estatal d'EBA. 

El Mollet està al grup 6 de la Lliga Nacional Catalana. Aquesta primera fase es disputa en tres jornades sense calendari de segona volta. El grup està format pels molletans, el Mataró-Feimat i el Mataró Parc Boet. El primer duel de diumenge dels molletans tindrà lloc a la pista del Mataró-Feimat. El segon partit dels molletans serà el dimarts 11 de setembre a casa contra el Mataró Parc Boet, a les 18.30 h.

Aquesta primera fase està configurada per vuit grups de tres equips que lluitaran per un bitllet pels quarts de final de la competició al llarg de les properes dates (9, 11 i 16 de setembre). Els primers classificats de cada grup obtindran l'accés a la fase final, que arrencarà el 12 d'octubre amb la disputa d'una eliminatòria d'anada i tornada (1 de novembre) que enfrontarà els vuit classificats. Els guanyadors accediran a una Final a Quatre prevista pel 2 i 3 de febrer de 2019. El recanvis Gaudí Mollet és el vigent subcampió. 

Edicions locals