Guau Miau Veterinaris a preus molt competitius

C. Gaietà Ventalló, 76 Tel 692 20 03 49

Deu anys de trajectòria avalen a Guaumiau, del carrer Gaietà Ventalló, com a Perruqueria Canina, Botiga especialitzada en animals de companyia i Autorentat per a mascotes que a més a més oferia alguns serveis veterinaris. Des del passat mes de gener, fruit de la demanda dels clients, van decidir donar un tomb total al negoci i Guaumiau s'ha transformat plenament en Centre Veterinari

Segons ens explica Raquel Rodríguez, especialista en perruqueria Canina i felina i nutricionista veterinària, la transformació es va fer de la mà del soci el Dr. MV Miguel Téllez Duran (Veterinari-Cirurgià), i comptant amb un equip de professionals integrat pel Dr. MV Enrich (Veterinari dermatòleg), el Dr. MV Gregorio Bonilla (Veterinari) i l'Estilista canina Rosa a més a més d'ella mateixa.

Guaumiau Veterinaris aposta per oferir als propietaris de gossos i gats de Mollet un ampli servei veterinari a preus molt competitius (Cirurgia, visites, chips, neteges, vacunacions, analítiques, dermatologia, ecografies, etologia, oftalmologia, odontologia...), una potent oferta complementària de perruqueria canina i felina comercial i botiga i la possibilitat de demanar hora de visita per internet. Per fer-ho només cal accedir a la web https://www.guaumiauveterinaris.es/ i triar el dia i l'hora que més ens convingui.

Edicions locals