Derrotes de CF Mollet UE, UE Molletense i UE Lourdes

Els tres equips de futbol de al ciutat han perdut els seus respectius compromisos aquest cap de setmana. El CF Mollet UE i la UE Molletense, a la Segona Catalana, i la UE Lourdes, a la Tercera Catalana. 

El CF Mollet UE de Jordi Gallardo volia la primera victòria de la temporada i ha sumat la segona derrota de la temporada. Els molletans han perdut a domicli contra l'Escola de Futbol Mataró, per 2 a 0. El Mollet s'ha quedat amb un jugador menys per l'expulsió de Sergio González per doble targeta groga poc abans del descans. Els molletans sumen un punt de nou possiblesi se situen en la zona baixa del grup 2. El proper duel dels molletans serà a casa, el 23 de setembre, contra la Unificació Llefià. 

La Molletense, que ha jugat a casa aquest diumenge, ha perdut contra l'Atlèsic Sant Andreu, per 0 a 2. Els molletans del Zona Sud també s'han quedat amb un jugador menys per l'expulsió de David Sánchez al minut 67 amb vermella directa. Els d'Antoni Filgaira sumen una victòria i dues derrotes i le proper duel tindrà lloc contra l'Europa B a domicili. 

A la Tercera Catalana, la Lourdes ha sumat la tercera derrota en tres partits contra la Unificació Santa Perpètua, per 3 a 0. El proper duel serà a casa contra el Canovelles. 

Edicions locals