Nova direcció i nova etapa a Immobiliària Catalunya

c. Gaietà Ventalló, 5 Tel 93 570 45 54

Immobiliària Catalunya és una empresa del sector immobiliari arrelada al centre de Mollet del Vallès des de l'any 1988. Ara, després de 30 anys, obre una nova etapa amb una nova direcció.

L'empresa passa a ser gestionada per la Victoria Jurado i en Xavier Morales, que porten ja 25 anys d'experiència en el sector i que fins ara eren treballadors d’aquesta immobiliària.

La Victoria i en Xavier han reformat el local d'atenció al públic al carrer Gaietà Ventalló i n'han millorat les instal·lacions per donar un millor servei al públic.
Immobiliària Catalunya manté tots els serveis de l'empresa i fruit dels seus 30 anys de trajectòria ofereixen una àmplia cartera d'immobles en venda i lloguer. També, gràcies a aquesta experiència i coneixement del mercat, segueixen oferint als seus clients un assessorament transparent, personalitzat i integral en qualsevol operació. Com sempre s'ocuparan de gestions com taxar el seu immoble, gestionar-ne tots els tràmits de venda o lloguer, cercar el millor finançament, llogar el seu pis amb una selecció prèvia de possibles llogaters o tramitar noves cèdules d'habitabilitat i certificats energètics, entre altres serveis.

 

Edicions locals