Serrataco i Ponsa lideren la primera victòria del nou Recanvis Gaudí Mollet

El Recanvis Gaudí Mollet ha estrenat la temporada de la Lliga EBA amb victòria a casa contra el Castelldefels, per 74 a 64. El Mollet de Josep Maria Marsà va estar liderat per Santi Serrataco, que està cridat a ser el jugador referència, i contra els del Baix Llobregat ho va aconseguir amb 17 punts i 5 rebots.  Tot i que a nivell defensiu David Ponsa va marcar la diferència amb 10 rebots, 7 d'ells defensius, dos taps i 9 punts.

El sènior molletà s'ha refet de la derrota de la Lliga Catalana i contra el Castelldefels va marcar al diferpencia amb un últim quart impressionant, 34 a 13. Fins aleshores, el Castelldefels havia assolit manar en l'electrònic i arribar a l'últim periode amb opcions. Però el Mollet va mostrar-se com una piconadora, amb Serrataco i Ponsa molt actius, i a base de punts ha pogut sumar la primera victòria de la temporada. 

El proper duel dels molletans serà diumenge a la pista del Masnou, que aquesta jornada va perdre contra el Sants, 79 a 51.    

El sènior de Copa Catalunya comença dissabte

El segon equip masculí del Recanvis Gaudí Mollet començarà la Copa Catalunya el proper dissabte. El conjunt molletà jugarà a domicili contra el Girona. 

Edicions locals