Bionia Ecomollet, primer aniversari a la Rambla Balmes

Rambla Balmes, 29 Tel. 93 570 71 17

La drogueria de productes a granel Bionia Ecomollet commemora aquests dies el primer aniversari de la botiga a la Rambla Balmes, molt a prop de l'Escola Lestonnac. Aquest establiment comercial, però ja fa dos anys que ofereix els seus productes als molletans, ja que anteriorment havia estat al carrer Gaietà Ventalló.


Els clients de Bionia EcoMollet poden comprar productes a granel com el sabó portant els seus propis recipients –el que fomenta el reciclatge- o utilitzar els que allà ofereixen que són de plàstic i es poden emprar totes les vegades que es vulgui.
També tenen un ampli assortit de sabons, cremes, maquillatges i altres productes de bellesa ja envasats però elaborats amb productes naturals que no tenen res d'envejar en gamma a productes de caràcter industrial. Productes eficaços, naturals, lliures de químics, saludables, sostenibles i que, a més a més, no són més cars que els convencionals.


Bionia EcoMollet és, des dels seus inicis al carrer Gaietà Ventalló i des de fa un any a la Rambla Balmes, una botiga preocupada pel medi ambient i la salut. Ens expliquen que un dels seus objectius és "posar el nostre granet de sorra per fomentar el reciclatge i conscienciar la població sobre els productes cosmètics que fem servir".

Edicions locals