Empat del CF Mollet UE i derrotes de Molletense i Lourdes

El CF Mollet UE va sumar el segon empat de la temporada després de no poder superar el MOntacada (1-1) a casa. Els molletans sumen dos punts de quinze possibles i segueixen en la part baixa del grup 2 de la Segona Catalana. 

El Molletva començar el duel de diumenge contra el Montcada amb un gol ràpid d¡Omar, només començar el partit. Però poc abans del descans van expulsar Sergio González per doble targeta groga. A la represa la Molletense va poder fer l'empat i el Mollet salvar un punt del Germans Gonzalvo. El proper duel serà dissabte al camp del Sarrià. 

La Molletense, també al grup 2, va perdre 2 a 1 contra la Unificació Llefià. Samuel Ufot va avançar l'electrònic pels molletans abans del descans, però a la represa els locals van ser millors amb dos gols per dictar sentència. La Molletense ocupa el desè lloc amb sis punts i el proper duel serà dissabte a casa contra el Pubilla Casas. 

Pel que fa a la Tercera Catalana, la Lourdes segueix amb la ratxa negativa de resultats i va perdre el cinquè partit consecutiu contra el Lliçà d'Amunt (4-1). Els molletans són cuers i el proper partit serà diumenge a casa contra el Centelles. 

Edicions locals