L'Olla de l'Àvia Anna, especialitats en cuina del Bierzo i gallega

c. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6 Tel. 640 93 28 07

Una de les cuines peninsulars amb més personalitat pròpia és la que es fa a la comarca lleonesa del Bierzo. Les receptes tradicionals unides a productes excepcionals produïts a la mateixa comarca- carns, embotits, verdures, vins...- donen vida a plats típics com el Lacón con Pimientos, el botillo o las Cañas de crema de castañas. Una delícia pels sentits en tots els casos.


Des de fa un any tots aquests plats elaborats amb productes portats en bona part des del Bierzo es poden degustar al restaurant L'Olla de l'Àvia Anna, del barri de Can Borrell. El restaurant de cuina casolana i tradicional, de plats que s'elaboren després de llargues hores fent xup-xup, s'ha posat en marxa per professionals d'hostaleria amb 20 anys d'experiència fent cuina al mateix Bierzo i que ara han aterrat a casa nostra per la porta de Mollet del Vallès.


A l'Olla de l'Àvia Anna, a més a més, també ofereixen una àmplia carta de cuina gallega – Bravas gallegas, Pulpo a feira, rabo de pulpo a la brasa, oreja en salsa- i una cuidada selecció d'arrossos, tapas i pintxos.


El local del restaurant és acollidor, vol ser fidel al tracte familiar que es respira, i té un espai de terrassa interior ideal per gaudir d'una copeta després d'un bon dinar o sopar.


L'Olla de l'Àvia Anna obre de dilluns a diumenges i només tanca els dimecres.

Edicions locals